Kostuums

Welkom in onze wereld van unieke, handgemaakte en vintage kostuums voor thema-evenementen! Elk kostuum is met liefde en aandacht voor detail ontworpen, zodat je helemaal in je rol kunt opgaan. Wij geloven dat kostuums niet alleen kleding zijn, maar ook een kans om te genieten van de sfeer en het plezier van elk evenement.

Styling

Wat gaat het worden? Een fotoshoot in Peaky blinders stijl of heb je een outfit nodig voor een thema bruiloft? Laten we samen de kast open trekken en kijken wat past bij jou concept.

Costume-made

Van concept tot realiteit, we smeden unieke stukken die niet alleen personages tot leven brengen, maar ook verhalen vertellen. The devil is in the details en hoe gedetailleerder hoe mooier… toch?

Op evenementen

Ben je al bij ons op bezoek geweest op evenementen? het is het zeker waard om even bij ons binnen te komen. Onze fantasy volle stand in vintage stijl biedt een ruime keuze tussen hand gemaakte en vintage outfits voor zowel dames als heren. Naast outfits hebben we ook een groot scala aan bijzondere sieraden en accesoires zowel nieuw als vintage.

Gallery

Unleash your creativity