Projecten

Wat hebben we gedaan?

Styling: Duece

Fotoshoot productie

We hebben voor Duece een fotoshoot productie gerealiseerd ter vernieuwing van het beeldmateriaal voor het Entertainment Portfolio en de website. Het doel was om de acts dusdanig op de foto te zetten dat het portfolio verschillende doelgroepen aanspreekt.

Marketing: Bonheur

Content strategie Social Media

Samen met Willemijn (eigenarese) van Willemijn Bonheur hebben we een strategische contentplan ontworpen om de zichtbaarheid op sociale media te vergroten. Door storytelling en een nieuwe tone of voice we authentieke connecties tussen merk en publiek opgebouwd.

Event: Plein der verlichting

Eigen Evenement

Het Plein der Verlichting is een evenement concept wat in iedere stad neergezet kan worden. Met ondertussen 10 edities achter de rug noemen wij dit concept een succes. Het doel van het event is om de industrialisatie met een vleugje steampunk tot leven te roepen in een historische binnenstad.

Marketing: Duece

Website content creatie

Voor Duece hebben we niet simpelweg tekst gecreëerd, we website gesmeed die de kern van hun merk vatten. Elk woord, elke zin was een kans om bezoekers te laten voelen wat Duece representeert. Ons doel? Niet alleen informeren, maar een connectie tot stand brengen die blijft hangen. Het resultaat? Een website waarbij de unieke identiteit naar voren komt.

Marketing: BepStyle

Instagram content advies

In onze samenwerking met BepStyle hebben we strategieën en inzichten geleverd die specifiek waren afgestemd op hun doelgroep en merkidentiteit. We hebben advies gegeven op het gebied van content en het creëren van rust. Dit om te zorgen dat producten beter opvallen. Hierna is BepStyle zelf aan de slag gegaan met de uitwerking.

Styling: Duece

Kostuum creatie

Dit project draaide om de ontwikkeling van meerdere exentrieke kostuums in de stijl van het vintage circus voor een grote productie. We hebben niet alleen de kostuums ontworpen maar ook geproduceert. Daarnaast is er een stylist vanuit ons meegegegaan voor de laatste puntjes op de i tijdens het event.

Styling: Duece

Kostuum creatie

Er was vanuit Duece behoefte voor een moderne, lichte en stoere collectie kostuums die geschikt zijn om te dragen tijdens vuurshows. We hebben voor hen het ontwerp gemaakt en zijn daarna gestart met de productie. Daarnaast hebben we een korte fotoshoot georganiseert om ook deze outfits goed vast te leggen voor het portfolio.

Marketing: Duece

Content Strategie Instagram & Social media beheer

Onze frisse contentstrategie en doelgerichte social media aanpak heeft ervoor gezorgt dat Duece flink in volgers is gestegen. Momenteel beheren wij voor hen 3 Social Media kanalen en verzorgen wij de content hiervoor.

Event: Steenwijk vestingstad

Steampunk entertainment coördinatie Kerst in Steenwijk

Onze samenwerking met Steenwijk Vestingstad bracht betoverend Steampunk entertainment naar de kerstkoop zaterdag in Steenwijk. Er werd ons gevraagd om het straattheater in Steampunk stijl verzorgen en te coördineren tijdens deze dag.

Styling: Duo NoNonesense

Kostuum creatie

Voor het acrobatenstel Duo NoNonesense hebben we een tweetal sets kostuums gecreërd in vintage circus stijl met een moderne twist. Deze outfits zijn specifiek gemaakt voor hun show “Oh No”. We zijn verantwoordelijk geweest voor zowel het ontwerp als de productie.